Opći uvjeti korištenja internet stranice Poliklinike IDENT

1. UVOD
Internet stranica je u nastavku ove obavijesti pojam, koji obuhvaća sve Internet stranice na adresi www.ident.hr

2. SADRŽAJ INTERNET STRANICA

Svi sadržaji, koji se nalaze na Internet stranici su informativnog značaja i služe prije svega informiranju. Poliklinika IDENT se obvezuje, da će učiniti sve što je u njezinoj moći da podaci na stranici budu točni, zanimljivi i kvalitetni.

Pri tome ne odgovara za moguće tiskarske pogreške i zakašnjenja te nedostatke nastale prilikom unošenja i ažuriranja podataka.

3. ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA
Ova Internet stranica je isključivo vlasništvo Poliklinike IDENT, stoga je zabranjena bilo kakva zloupotreba podataka, slika, tekstova i drugih podataka, koji su dio ove Internet stranice. Zabranjeno je bilo kakvo kopiranje, distribucija ili druga upotreba svih gore navedenih podataka bez prethodnog znanja i dopuštenja Poliklinike IDENT.

4. VANJSKO POVEZIVANJE
Dio naše Internet stranice su poveznice na stranice koje nisu dio same stranice. Sadržaj, tekstovi i stavovi na tim drugim stranicama ne mora izražavati isključive stavove Poliklinike IDENT te za iste ne odgovaramo.

5. PROMJENA UVJETA
Poliklinika IDENT zadržava pravo promjene općih uvjeta bez prethodnog upozorenja. Promjene počinju vrijediti odmah nakon objave. Zbog toga pri svakom posjetu naše stranice pažljivo pročitajte pravila korištenja i uvjete.

6. NADLEŽNOST SUDA
Za tumačenja i sva pravna pitanja u vezi korištenja materijala, koji su objavljeni na ovim Internet stranicama mjerodavno je isključivo hrvatsko pravo.

Za rješavanje zahtjeva i sporova vezanih na korištenje spomenutih materijala nadležan je stvarno nadležan sud u Zagrebu.

7. ZAKLJUČAK
Pristupom Internet stranici suglasni ste da ste upoznati sa svim gore navedenim uvjetima.Poliklinika IDENT © travanj 2012.