Vrijeme  je za

Osmijeh!

Budite ponosni
na svoj osmijeh

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Implantologija

Implantat je mali vijak od titana koji se kirurškim putem stavlja u kost pacijenta, te na taj način preuzima ulogu korijena zuba koji nedostaje.

Oralna kirurgija

Oralna kirurgija sastoji se od niza kirurških zahvata sa svrhom poboljšanja nepovoljnih anatomskih i bioloških situacija.

Ortodoncija

Ortodoncija je grana stomatološke struke, koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zuba, te odnosa među čeljustima.

Dentalna estetika

Izbjeljivanje zubi, estetske plombe, keramičke ljuskicei zircon-keramičke krunice spadaju u domenu estetske stomatologije.

O nama

U Poliklinici IDENT posebnu pažnju posvećujemo individualnom pristupu prema svakom pacijenu. Stoga vas pozivamo da upoznate liječnike i medicinsko osoblje koje će vas primiti u Poliklinici IDENT.

Djelatnici Poliklinike prate svjetske trendove u stomatologiji te su, kroz edukaciju i školovanje, u stalnom tijeku sa aktualnostima iz područja stomatologije i dentalne medicine.

Smatramo da je interdisciplinarna suradnja ono što nas čini ustanovom najviše razine.

Novosti

Blog
29 rujna, 2020

Pohvala koju je lijepo pročitati

Pohvala koju je lijepo pročitati 🙂 Zadovoljstvo naših klijenata na…
Blog
29 rujna, 2020

Dnevnik pacijenta (II): Kako san postaje stvarnost

Svaki tjedan redovito dolazim u iDent jednom ili dva puta,…

Nazovi već danas

+385 1 4572 433