Partneri

Laboratorij

Vrhunski partner za vrhunsku protetiku

Da bi svojim klijentima osigurala samo najbolje, Poliklinika iDent na području izrade bezmetalne protetike surađuje s Biodental centrom. Laboratorij centra postoji od 1994. godine kada je osnovan kao Privatni zubotehnički laboratorij Vedran Srb i od kada kreće usavršavanje prema modernom laboratoriju s izgrađenom reputacijom kakvog poznajemo danas. Posluje na zagrebačkoj adresi Vrhovec 12 te zapošljava pet stručnjaka koji se kontinuirano stručno usavršavaju u zemlji i inozemstvu.

Trenutno se radovi u laboratoriju izvode na dva neovisna CAD-CAM sustava tvrtke Sirona Dental Systems, a kao najkvalitetniji materijali za izradu krunica, mostova i ljuskica koriste se Zirconium-Oxide, Alumina, Zirconia, Spinell, Empress, E.max i drugi. Svi materijali su proizvedeni od renomiranih proizvođača, certificirani i biokompatibilni. Najveća aktivnost u laboratoriju bazira se na radovima kao što su krune, ljuskice, inlay, onlay, inlay mostovi te radovi na implantatima. Primjenom trenutno najmodernijih tehnologija projektiranja i izrade protetskih nadomjestaka, laboratorij je u mogućnosti u najkraćem mogućem roku od dan ili dva izraditi i najkompliciranije radove.

Osim što djelatnici centra veliku pažnju pridaju vlastitoj edukaciji, pritom nude i radne tečajeve iz keramike, navoštavanja, wironita i sličnih područja kolegama koji žele dodatno usavršiti svoj rad.

Više o našim partnerima doznajte na web adresi http://biodental-centar.hr/

CROMATOLOGY DENTAL GROUP

Udruženi s najboljima

Početkom 2012. godine tri poznate zagrebačke stomatološke ordinacije i jedan dijagnostički centar – Stomatološka ordinacija Cekić, Poliklinika iDent te Stomatološka poliklinika Apolonija (uključujući Zubni rendgen Lauc) – odlučile su udružiti svoje prednosti te zajednički nastupiti na tržištu pod imenom Cromatology dental group. Osnivači udruge nisu imali za cilj osvojiti klijente niskom cijenom već se njihova ideja udruživanja temelji na ponudi najviše kvalitete usluga za dobrobit pacijenata.

S druge strane, u današnje vrijeme potrebe pacijenta ponekad nadilaze kapacitete jedne ordinacije. U tom smislu udruživanje vodećih ustanova i resursa jedini je ispravni put za zadovoljenje potreba pacijenata. Drugim riječima, kamen temeljac ovog udruženja čini nekoliko osnovnih postavki, a to su:

1. Zadovoljstvo pacijenta
2. Multidisciplinarnost
3. Dentalna medicina bazirana na dokazu
4. Stalno stručno usavršavanje
5. Najviši etički i znanstveni standardi
6. Fleksibilnost i brzina

Ukratko, Cromatology Dental Group je udruga koja primjenom isključivo najviših stručnih standarda u svakodnevnom radu propagira ideju napredne dentalne medicine 21. stoljeća.U bogatoj ponudi usluga članica grupe, svakako treba izdvojiti posebnosti u odnosu na konkurenciju, a to su:

Liječenje pacijenata sa izraženom dentalnom fobijom
All on 4 – 6, zubi za jedan dan
Preventivna dentalna medicina
Minimalno invazivna dentalna medicina
3D dijagnostika
Liječenje dugotrajnih bolnih stanja
Uklanjanje funkcijskih problema
Terapija čeljusnog zgloba
Individualna terapija
ISO standard 9001, 14001

Osnivači Cromatology Dental Group su tri već spomenute poznate zagrebačke ordinacije dentalne medicine te dijagnostički centar, koji se opravdano mogu pohvaliti kvalitetom i tradicijom. Recimo, dakle, i nekoliko riječi o našim partnerima:

Ordinacija Cekić je obiteljska ordinacija dentalne medicine koja svoj rad bazira na primjeni najviših stručnih standarda u svakodnevnom radu. Osnovana je 1992 godine kao specijalistička ordinacija za parodontologiju i oralnu medicinu. S vremenom je prerasla u centar za oralne rehabilitacije pacijenta čiji problemi zahtijevaju multidisciplinarni pristup. U svojem svakodnevnom radu ordinacija Cekić pokriva sve segmente moderne dentalne medicine, dok je usko specijalizirana za rad s pacijentima sa izraženom dentalnom fobijom, te za implantološke rehabilitacije bezubih i gotovo bezubih pacijenata.

Stomatološka poliklinika Apolonija je poliklinika za stomatološku dijagnostiku, ortodonciju i protetiku. Osnovana je na četrdesetogodišnjoj tradiciji privatne prakse, primjeni najsuvremenije tehnologije i na kontinuiranom usavršavanju svih grana stomatologije. Jedna je od najstarijih privatnih zagrebačkih poliklinika, a nastala je kao nadgradnja tradicionalne obiteljske Zubne ordinacije dr. Mire Jukić Lauc koja je bila smještena u Zagrebu u Ilici 19.

Duga dvadesetogodišnja tradicija i sustavno uvođenje najboljih tehnologija snimanja u svakodnevnu stomatološku dijagnostiku svrstavaju Zubni rendgen dr. Lauc na sam vrh dentalne radiologije u Hrvatskoj. Sve snimke zuba snimaju se na vrhunskim stomatološkim rendgenima sa najmanjim mogućim zračenjem za pacijenta. Prvi su uveli digitalni ortopan i ConeBeam CT koji predstavljaju najsuvremeniju tehnologiju uz značajno smanjeno zračenje.Sigurnost pacijenata je na prvom mjestu.

Dodatno na posebnosti i specijalnosti u radu svake ordinacije, stalnim stručnim usavršavanjem i zajedničkim interaktivnim djelovanjem, Cromatology kao udruga pruža sveobuhvatni multidisciplinarni pristup iz svih grana dentalne medicine.

Više informacija: www.cromatology.com