Uncategorized

Pohvala koju je lijepo pročitati

By October 6, 2020No Comments

Pohvala koju je lijepo pročitati 🙂

Zadovoljstvo naših klijenata na prvom nam je mjestu, kao i, vjerujemo, svim našim kolegama. Kada radimo, jedini nam je cilj obaviti posao kvalitetno, ukloniti bol, trajno riješiti svaki problem ako je ikako moguće, vratiti osmijeh na lice… Iako zahvala nikada ne izostane, ipak moramo priznati da nam je lijepo dobiti poruku poput ove, a koju je na svom Facebook profilu objavila naša klijentica, prof. Ana Kruhak iz Zagreba. Uz njezino dopuštenje, poruku prenosimo u cijelosti:

Nebrojeno puta susrećemo se s kritikom: “Stomatološke su usluge užasno skupe!”, no zdravlje bi nam ipak nekako trebalo bit na prvom mjestu!

Ne mogu a da ih ne izreklamiram i javno i po ne znam koji put već, ali oni su doista za svaku preporuku!! Poliklinika Ident – dr. Zoran Ivasović, dr. Renata Bračun i divne mlade sestre čine tim koji mislim da svakog na prvu oduševe!!!

I današnji poslijepodnevni zahvat (nastavno od ponedjeljka) prošao je potpuno bezbolno i cijela ova “situacija” trebala bi biti gotova za cca 14 dana!
Stomatolog i oralni kirurg koji ima dovoljno strpljenja da odgovori na Vaša pitanja i objasni sve što trebate znati najbolji je lijek za sami strah od zubara. Dr. Ivasović i dr. Bračun veliki su znalci svog posla i stručnjaci u svakom smislu. Ordinacija je toliko moderno opremljena (pritom ne mislim isključivo na izgled iste već naravno i na opremu i sav potrebni materijal za liječenje) da imate osjećaj da niste u Lijepoj našoj. 🙂

Preporučila bih ove sjajne ljude jer su topli i neposredni tako da preživite ono najgore, a da toga niste ni svjesni…svima onima koji do sad nisu imali sreće u odabiru stomatologa i uvijek su nekako naletjeli na “lijeve” doktore koji su im svojim upornim krivim liječenjem ili još bolje rečeno nikakvim potrošili zube,… a inače i topla preporuka svima koji imaju sreće pa nisu zalutali u potrazi za dobrim stomatologom… Sve zahvate na zubima pomno objasne i daju uz preporuku apsolutni izbor pacijentu… Sve pohvale!

Prof. Kruhak, hvala Vam od srca na ovim riječima i preporuci, doista ste nas razveselili!