ZYGOMA IMPLANTATI dani otvorenih vrata u poliklinici iDENT

ZYGOMA IMPLANTATI DANI OTVORENIH VRATA U POLIKLINICI iDENT

U razdoblju od 1.6. do 15.6.2022. u Poliklinici iDENT održavaju se Zygoma Dani otvorenih vrata. Posjetite nas na adresi Radnička cesta 21, uz prethodno naručivanje na 01/4572-433.

ŠTO SU ZYGOMA IMPLANTATI?

Zigomatični (Zygoma) implantati vrsta su implantata koji se koriste u slučajima totalne bezubosti u gornjoj čeljusti, u posebnom slučaju kada nema dovoljno kosti za postavljanje klasičnih implantata. Naziv zigomatični dobili su po zigomatičnoj kosti u jagodičnoj kosti lica, jer se Zygoma implantati upravo tamo sidre.

Ti revolucionarni dentalni implantati sada otklanjaju potrebu za presađivanjem kosti (sinus lift) jer se Zygoma implantati ugrađuju izravno u jagodične kosti, gdje za njih ima dovoljno potpore.

PREDNOSTI ZYGOMA IMPLANTATA

Zigomatičnim implantatima moguće je izbjeći složene kirurške zahvate za nadoknadu izgubljene kosti u gornjoj čeljusti. Također, ugradnjom zygoma implantanata smanjujete broj kirurških zahvata, jer se oni, za razliku od drugih oblika liječenja, postavljaju u jednom zahvatu.

Još jedna prednost zigomatičnih implantanata je to što se skraćuje vrijeme liječenja. Privremeni most može se postaviti 2-3 dana nakon ugradnje zygoma implantata. Kod drugih oblika liječenja, fiksni rad na implantate može se ostaviti tek nakon 12 mjeseci od početka terapije.

TKO SU KANDIDATI ZA ZIGOMATIČNE IMPLANTATE?

Kandidati za Zygoma implantate su sve osobe s nedostatkom jednog ili više zuba, a osobito osobe s nedostatkom kosti u gornjoj čeljusti. Nedostatak kosti u gornjoj čeljusti više nije prepreka ugradnji implantata u čeljust bez zuba. Nezgodna proteza ili nadogradnja kosti nisu jedina opcija, jer zigomatični implantati savršeno su dugoročno rješenje za osobe s navedenim problemima.

Zahvaljujući tehnologiji Zygoma All-on-4, od sada više nema pacijenta koji ne bi mogao imati prekrasan osmijeh na licu. Ta najnaprednija, a znanstvenim istraživanjima potvrđeno, 100%  uspješna metoda omogućuje rješavanje bezubosti u slučajevima u kojima je došlo do potpune resorpcije kosti gornje čeljusti.

ŠTO PRETHODI ZIGOMATIČNIM IMPLANTATIMA?

Prije ugradnje Zygoma implantata potrebno je napraviti kompletan pregled usne šupljine i digitalnu rendgensku snimku obje čeljusti (ortopan). U Poliklinici iDENT se mogu napraviti sve potrebne dijagnostičke pretrage na najsuvremenijim uređajima, kako bi pacijenti imali najbolji prikaz trenutnog stanja.

Kroz razgovor sa stomatologom bit ćete detaljno upoznati sa svim fazama ugradnje implantata te fazama koje slijede nakon ugradnje.

POPUST NA ZYGOMA IMPLANTATE

Od 1.6. do 15.6. ostvarite  -25% popusta na ugradnju  Zygoma All on 4 s prototip mostom (privremeni most) terapiju za gotovinsko plaćanje, plaćanje transakcijskim računom ili kartičnim i obročnim plaćanjem.

Ponuda uključuje besplatan pregled, konzultacije, izradu plana terapije i troškovnika.

Naruči se