O nama

Poliklinika iDENT je privatna specijalistička ordinacija koja je otvorila svoja vrata 2010. godine u Jurišićevoj 19 (Rotonda centar) u Zagrebu.

Polikliniku smo opremili suvremenim uređajima zahvaljujući kojima možemo precizno dijagnosticirati te obraditi čak i najsloženije zahvate te tako pružiti uslugu na razini europskih i svjetskih institucija. No, punu kvalitetu usluga svakako mogu zajamčiti samo stručnjaci koji neprekidno ulažu u svoje znanje, pa stoga, osim što svakodnevno pratimo trendove u stomatologiji, redovito prolazimo dodatnu edukaciju odlazeći na seminare u zemlji i inozemstvu. Pritom smo uvjereni da je interdisciplinarna suradnja ono što nas čini ustanovom najviše razine zbog čega surađujemo i sa profesionalcima izvan naše Poliklinike.

U Poliklinici iDENT svaki je detalj važan, a svoje usluge u potpunosti prilagođavamo svakom pacijentu ponaosob. To znači da posebno pazimo na individualni pristup te svakom slučaju pristupamo sa puno pažnje, uzimajući u obzir želje i mogućnosti naših klijenata. Pomoću naprednih dijagnostičkih tehnika, planiranje svakog zahvata također radimo uz konzultaciju sa našim klijentima kako bismo postigli optimalnu terapijsku metodu te zadovoljavajući krajnji rezultat. Takav pristup omogućava nam da svakog našeg pacijenta promatramo prvenstveno kao osobu koja želi unaprijediti svoje zdravlje i svoj osmijeh, što je temelj za samopouzdanje kao preduvjet za bolji privatni i profesionalni život. U Poliklinici iDent pazimo na bitne detalje, pa stoga foto dokumentacija složenih zahvata predstavlja neizostavni dio dokumentacije.

Stoga s ponosom možemo reći da upravo zahvaljujući individualnom pristupu, naši educirani stručnjaci svakodnevno pomažu našim klijentima u postizanju optimalnih rezultata, kako u liječenju te brizi o zdravlju, tako i u estetskom smislu.

Naruči se