IZBJELJIVANJE zubi

Blistavo bijeli osmijeh u jednom tretmanu

U razdoblju od 01.12. do 31.12.2022. u Poliklinici iDENT održavaju se posebne pogodnosti za tretmane izbjeljivanja zubi. Osigurajte blistavo bijeli osmijeh u jednom dolasku zahvaljujući tretmanu izbjeljivanja zubi u Poliklinici iDENT.

Posjetite nas na adresi Radnička cesta 21, uz prethodno naručivanje na 01/4572-433.

 

ZAŠTO ZUBI POSTAJU TAMNIJI?

Zubi godinama potamnjuju svoju nijansu, a to ovisi o hrani koju unosite, životnim navikama, ali i genima koje nosite te prirodnom trošenju zubne cakline. Zube boje i pigmentirana pića poput zelenog čaja i crne kave te hrana kao što je kurkuma, ali ponajviše loše navike poput pušenja.

Izbjeljivanje zubi stomatološki je postupak kojim se postojeća nijansa zubi mijenja u nekoliko nijansi svjetliju. Danas postoji nekoliko metoda za učinkovito i uspješno izbjeljivanje zubi, a njihov izbor ovisi o uzroku i stupnju njihovog tamnjenja koje ćemo procijeniti tijekom pregleda u Poliklinici iDENT, a nakon toga vam preporučiti metodu koja najbolje odgovara vašim zubima.

IZBJELJIVANJE ZUBI ZOOM LAMPOM

U Poliklinici iDENT koristimo najtraženiji i najpoznatiji sustav za izbjeljivanje zubi – izbjeljivanje Philips ZOOM lampom. Zoom lampa koristi tehnologiju LED svjetla, a predstavlja inovativan i učinkovit profesionalni sustav izbjeljivanja zubi. Lampa je jačeg intenziteta i omogućuje aktivaciju sredstva za izbjeljivanje u vrlo kratkom vremenu i daje odlične rezultate.

LED Svjetlo aktivira foto katalizator unutar Zoom Chairside Gela koji ubrzava i poboljšava rezultate izbjeljivanje te omogućuje odlične rezultate. Intenzitet se može prilagoditi svakoj osobi te tako omogućavamo ugodniji tretman i veće zadovoljstvo rezultatima.

Zoom izbjeljivanje zubi savršen je način vraćanja prirodne bjeline zubima.

 

PROCEDURA I REZULTATI

Tretman traje individualno, ovisno o rezultatu koji želimo postići te o svojstvima zubi svakog pacijenta. Maksimalno se može izvesti četiri faze po 15 minuta, u jednom posjetu. Pacijentu se izbjeljivanje izvodi u kontroliranim uvjetima pod nadzorom stomatologa.

Svaka pojedinačna faza (od ukupno četiri faze) traje 15 minuta, a nakon svake faze pacijent provjerava nijansu zuba te odlučuje želi li nastaviti s idućom fazom, te tako napreduje do svoje željene boje.

TKO SU KANDIDATI ZA IZBJELJIVANJE ZUBI?

Prije tretmana izbjeljivanja potrebno je napraviti pregled u Poliklinici iDENT kako bi naši liječnici pregledali vaše zube i potporna tkiva.

Izbjeljivanje zubi namijenjeno je svim osobama kojima su prirodni zubi s vremenom izgubili na bjelini. Ako imate krunice ili ljuskice na zubima, njihova boja se izbjeljivanjem neće promijeniti.

Najčešće pitanje kod izbjeljivanja zubi je pitanje je li tretman bolan, međutim to nije slučaj. Prije tretmana potrebno je našim liječnicima napomenuti imate li izrazito osjetljive zube, kako bi znali prilagoditi tretman i ocijeniti jeste li pogodna osoba za izbjeljivanje.

Također, prije tretmana potrebno je očistiti kamenac s površine zubi kako bi zubi bili spremni za izbjeljivanje.

POPUST NA IZBJELJIVANJE ZUBI

Od 01.12. do 31.12. ostvarite popust na izbjeljivanje zubi ZOOM lampom.

PONUDA

Izbjeljivanje ZOOM lampom + ZOOM set za home bleaching udlage (GRATIS čišćenje zubnog kamenca, pjeskarenje, interdentalno čišćenje i poliranje zubi) – 2.800 kn  2.200 kn

Naruči se